top of page
  • Foto van schrijverJubilee Campaign

Ontmoet Pakistaanse christenen op 9 december!


Jubilee Campaign nodigt u van harte uit voor een ontmoetingsdag voor Nederlandse en Pakistaanse christenen op zaterdag 9 december. Samen met de Pakistan Christian Political Foundation (PCPF) organiseren we een zeer gevarieerd dagprogramma, met aandacht voor mensenrechten en geloofsvervolging, maar ook voor het komende kerstfeest.

Pakistan staat bekend als land waar christenen het erg zwaar hebben. Velen van hen vluchten daarom naar het buitenland, waaronder Nederland. Hoewel ze proberen hun eigen taal en godsdienstige gebruiken in ere te houden, zoeken ze ook graag aansluiting bij Nederlandse kerken. Het dagprogramma wordt dan ook gehouden in de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) De Kandelaar in Stadskanaal.

Tijdens de ontmoetingsdag vieren we de Internationale Mensenrechtendag, die jaarlijks op 10 december wordt gehouden. We zullen stilstaan bij mensen die hun land hebben moeten verlaten vanwege vervolging. Daarnaast wordt een uniek optreden verzorgd door de Indiase gospelzanger Balbir Suffi. Verder zal de voorganger van GKv De Kandelaar samen met ons alvast nadenken over de komende viering van Jezus’ geboorte.

Verhalen uit het veld Peter Bronsveld, Mirjam Bos en Ijaz Zulfquar, die dit jaar reizen hebben gemaakt naar onder meer Nigeria, Pakistan en Thailand, zullen op 9 december vertellen over het werk van Jubilee Campaign. Zij kunnen u uit de eerste hand vertellen over de situatie van christenen in deze landen en over het werk dat Jubilee Campaign voor hen doet. U kunt onze collega’s uiteraard ook persoonlijk ontmoeten en vragen stellen over hun werk.

Wilt u graag in contact komen met christenen die geloofsvervolging aan den lijve hebben ondervonden, en vindt u het interessant om kennis te maken met hun cultuur? Dan zien we u graag op de ontmoetingsdag op 9 december! U kunt zich aanmelden via info@jubileecampaign.nl.

Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur Adres: Navolaan 28 (Navigeren naar Amerikalaan 2), 9501 VJ Stadskanaal Lunch: Voor voldoende eten wordt gezorgd Toegang: Gratis

bottom of page