Laatste nieuws

Meld je hieronder aan en

ontvang periodiek onze

digitale nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte!

  • Jubilee Campaign

Doe mee aan #RedWednesday!


Sta op voor geloven in vrijheid en doe op woensdag 23 november mee aan #RedWednesday! Meer dan driekwart van de wereldbevolking woont in landen waar godsdienstvrijheid wordt ingeperkt. Van Bangladesh tot Birma, van Syrië tot China en van Nigeria tot Noord-Korea lijden gelovigen onder genocide, vervolging of discriminatie. Laat op #RedWednesday zien dat hun lijden niet wordt vergeten! Meedoen aan #RedWednesday kan als volgt:

  • Draag iets ROODS op woensdag 23 november

  • Laat je profielfoto op Facebook ROOD kleuren (klik HIER)

  • Bid voor CHRISTENEN die wereldwijd lijden om hun geloof

Gebouwen in rood #RedWednesday is een initiatief van Aid to the Church in Need UK. Iconische gebouwen, zoals Westminster Abbey en Westminster Cathedral, zullen rood verlicht zijn. Ook een Londense synagoge, een Methodistenkerk en ’s werelds oudste Jezuïetenschool zullen op 23 november rood kleuren. Meer informatie is te vinden op www.acnuk.org/redwednesday.

#RedWednesday #AidtotheChurchinNeedUK

Stichting Jubilee Campaign Nederland

info@jubileecampaign.nl

Postbus 84

4200 AB  Gorinchem

Bankgegevens Nederland:

IBAN: NL95 INGB 0000 0004 44

Bankgegevens België:

IBAN: BE51 7330 3732 8862

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

©2017 Stichting Jubilee Campaign Nederland