top of page
  • Writer's pictureJubilee Campaign

Doe mee aan #RedWednesday!


Sta op voor geloven in vrijheid en doe op woensdag 23 november mee aan #RedWednesday! Meer dan driekwart van de wereldbevolking woont in landen waar godsdienstvrijheid wordt ingeperkt. Van Bangladesh tot Birma, van Syrië tot China en van Nigeria tot Noord-Korea lijden gelovigen onder genocide, vervolging of discriminatie. Laat op #RedWednesday zien dat hun lijden niet wordt vergeten! Meedoen aan #RedWednesday kan als volgt:

  • Draag iets ROODS op woensdag 23 november

  • Laat je profielfoto op Facebook ROOD kleuren (klik HIER)

  • Bid voor CHRISTENEN die wereldwijd lijden om hun geloof

Gebouwen in rood #RedWednesday is een initiatief van Aid to the Church in Need UK. Iconische gebouwen, zoals Westminster Abbey en Westminster Cathedral, zullen rood verlicht zijn. Ook een Londense synagoge, een Methodistenkerk en ’s werelds oudste Jezuïetenschool zullen op 23 november rood kleuren. Meer informatie is te vinden op www.acnuk.org/redwednesday.

bottom of page