Laatste nieuws

Meld je hieronder aan en

ontvang periodiek onze

digitale nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte!

  • Jubilee Campaign

Conferentie: Christenen in Irak – nu en in de toekomst


Zullen christenen de crisis in het Midden-Oosten overleven? Wat moet er worden gedaan om deze eeuwenoude bevolkingsgroep te beschermen in Irak, de bakermat van het christendom? En hoe hangt de vluchtelingencrisis in Europa daarmee samen? Over deze vragen zal op vrijdag 30 september worden gesproken en gediscussieerd door leden van het Europese Parlement en politici en organisaties uit Irak. De conferentie in Brussel wordt georganiseerd door Jubilee Campaign, in samenwerking met DTRC Europe en de European Conservatives and Reformists Group (ECR). Meer informatie is te vinden op www.dtrceurope.org.

#Irak #Conferentie #DTRCEurope #EuropeanConservativesandReformistsGroup #ECR

Stichting Jubilee Campaign Nederland

info@jubileecampaign.nl

Postbus 84

4200 AB  Gorinchem

Bankgegevens Nederland:

IBAN: NL95 INGB 0000 0004 44

Bankgegevens België:

IBAN: BE51 7330 3732 8862

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

©2017 Stichting Jubilee Campaign Nederland