top of page
  • Foto van schrijverJubilee Campaign

Kaartenactie: bemoedig een christen in Thailand


In januari 2016 kocht Jubilee Campaign negen Pakistaanse christenen vrij uit de Thaise gevangenis. Zij mogen de behandeling van hun asielaanvraag in vrijheid afwachten. Veel christenen vieren het kerstfeest dit jaar niet thuis. Zij zijn op de vlucht, verjaagd door discriminatie, vervolging en terreur. Zo verblijven in Thailand duizenden Pakistaanse christenen: asielzoekers in een land dat hen vijandig gezind is. Jubilee Campaign houdt een kaartenactie om deze mensen te bemoedigen. Doet u mee? Veel Pakistaanse christenen denken in Thailand een veilig toevluchtsoord te vinden. Niets is echter minder waar. Honderden mannen, vrouwen en kinderen worden opgesloten in Thaise detentiecentra, omdat hun tijdelijke visum verloopt vóórdat de UNHCR hun asielaanvraag kan behandelen. De omstandigheden in de gevangenissen zijn bijzonder zwaar. Enkele mensen zijn al overleden, omdat ze niet de benodigde medische hulp kregen. Schrijf een kaart Steek de Pakistaanse christenen een hart onder de riem door mee te doen aan de kaartenactie! Verstuur uw kaart met een persoonlijke boodschap (in het Engels) naar Jubilee Campaign, dan zorgen wij dat de kaarten in Thailand worden uitgedeeld. Gebruikt u liever een voorbeeldtekst? Download onderaan deze tekst het actiedocument. U kunt dit ook gebruiken om in uw kerk of vereniging aandacht te vragen voor de kaartenactie! Steun christenen in Thailand Jubilee Campaign heeft in januari vijfduizend euro borg betaald voor negen Pakistaanse christenen. Zij kunnen de behandeling van hun asielaanvraag nu in vrijheid afwachten. Ook financierden we voedselhulp, medische zorg en een tweetal dure operaties voor christenen die nog in de gevangenis verblijven. We hopen dat we met uw steun kunnen blijven doorgaan met het helpen van deze vluchtelingen! Klik HIER om een donatie te doen.


bottom of page