Laatste nieuws

Meld je hieronder aan en

ontvang periodiek onze

digitale nieuwsbrief:

Blijf op de hoogte!

  • Jubilee Campaign

Actie: Bemoedig een christen in Nigeria


Christenen in Nigeria hebben het erg zwaar. Hun land wordt overspoeld door een duistere golf van haat en geweld. Duizenden van hen zijn verjaagd, verkracht, verwond of vermoord. De wereld lijkt hen vergeten te zijn. Maar God zegt: ‘Zij die wonen in het land van de schaduw van de dood, over hen zal een licht schijnen.’ Helpt u mee om een sprankje licht te brengen in de situatie van deze christenen?

Stuur hen een bemoedigende kaart! U kunt uw kaart(en) voor Nigeria in een envelop sturen naar: Jubilee Campaign Hoofdwal 111 4207 EC Gorinchem In januari vertrekt er weer een team van Jubilee Campaign naar Nigeria, waar de kaarten zullen worden uitgedeeld onder vervolgde christenen.

#Nigeria #Vluchtelingencrisis #BokoHaram #Kaartenactie

Stichting Jubilee Campaign Nederland

info@jubileecampaign.nl

Postbus 84

4200 AB  Gorinchem

Bankgegevens Nederland:

IBAN: NL95 INGB 0000 0004 44

Bankgegevens België:

IBAN: BE51 7330 3732 8862

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon

©2017 Stichting Jubilee Campaign Nederland